"Groene" hosting

HomeMade Webdesign biedt hosting aan van Realhosting. Realhosting host sites bij Evoswitch met de snelste verbindingen. Met het groene label The Green Fan levert EvoSwitch een marktbrede bijdrage aan de uitvoering van klimaatneutraal ondernemen.

thegreenfanBedrijven die het logo van The Green Fan voeren, laten de maatschappij zien dat ook zij daadwerkelijk actief een positieve bijdrage leveren aan het terugdringen van CO2-uitstoot. HomeMade Webdesign timmert ook samen met u en onze leveranciers aan de weg als het gaat om ons milieu!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Responsive design "Mooi op alle schermen"

rwd‘Responsive design’ is een veelgehoorde term in webontwikkelingsland. Maar wat is het nu eigenlijk en wat kun je ermee? Simpel gezegd is het ‘een website die zich aanpast aan de gebruiker’. Draait uw website op basis van responsive design? Dan zullen alle elementen (zoals afbeeldingen) meeschalen afhankelijk van het apparaat waarmee de bezoeker online is. Of dat nu een smartphone, tablet, laptop of pc is. Ook alle structuurelementen en het menu blijven duidelijk in beeld. Zo ziet de bezoeker te allen tijde de website zoals die bedoeld was.

Bewaren

Bewaren

Zoekmachineoptimalisatie

Wie goed gevonden wil worden op internet zal in de eerste plaats zoveel mogelijk moeten vertellen wat klanten willen weten en ervoor zorgen dat deze informatie goed geïndexeerd kan worden. HomeMade Webdesign helpt u daarbij!

Zoekmachine-optimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op voor de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s), en zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren.

Kwaliteit en structuur

Over het algemeen kun je zeggen dat de beste optimalisatie voor een website het leveren van kwalitatief hoogstaande inhoud (zgn. "content") is in combinatie met een gedegen structuur. Zoekmachines gaan namelijk op zoek naar de beste inhoud voor de gebruikers van de zoekmachine, en een goede inhoud is daarom een noodzaak.

Inhoud en vindbaarheid

zoekmachineoptimalisatie-success

Veel bedrijven geven veel geld uit aan reclame, maar besteden te weinig werk aan de inhoud van hun website. Wie goed gevonden wil worden op bepaalde producten zal in de eerste plaats er zoveel mogelijk over moeten vertellen en ervoor zorgen dat deze informatie goed geïndexeerd kan worden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Social Media

Social media is inmiddels niet meer weg te denken uit de online wereld. Steeds meer bedrijven weten dan ook hun weg naar dit medium te vinden. En dat is niet voor niks. Niet alleen is een Social media pagina goed vindbaar via zoekmachines. Ook bekijken mensen pagina's die hun relaties leuk vinden en deze aanbevelingen werken als een trein. Bovendien is het de ideale manier om interactief te communiceren met uw doelgroepen.

HomeMade Webdesign realiseert de aanmaak en het design van uw Social Media account. Dit inclusief het ontwerp van de tab, de profiel- en coverfoto. Verder kunt u additioneel tekst, foto’s, video, iFrames, social network-buttons, Facebook-comments, Google Maps en RSS-feeds laten integreren. Informeer vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

Daarnaast kan HomeMade Webdesign u Twitter-, Facebook-, Instagram-, LinkedIn-, en Pinterestaccount verzorgen, en eventuele integratie met uw website realiseren.

Webtekst

‘Content is king’ en dat is een waarheid als een koe. Grafisch gezien kunt u nog zo’n mooie website hebben. Als bezoekers echter hun weg niet weten te vinden op uw site zullen ze al snel wegklikken. Dat geldt ook als de teksten niet duidelijk zijn, niet afgestemd zijn op het medium website of zelfs slecht geschreven. Goede webcontent bevordert bovendien de vindbaarheid via zoekmachines en daarmee dus het aantal bezoekers van uw site.

HomeMade Webdesign werkt nauw samen met een gespecialiseerde online tekstschrijfster. Makkelijk, want zo hebt u één aanspreekpunt voor uw totale website.

Neem direct op of bel: 06 248 16 686

{rsform 3}

HOMEMADE
WEBDESIGN